GALERIA ARTYKUŁU

STRONA GŁÓWNA  /  ARCHITEKTURA  /  ARCHITEKCI  /  Nowoczesna rezydencja w Bershire  /  Nowoczesna rezydencja w Bershire

Nowoczesna rezydencja w Bershire

Nowoczesna rezydencja w Bershire

Salonik gościnny został urządzony w stonowanych, ale jakże eleganckich kolorach ziemi, które w zamyśle architekta miały być nawiązaniem do estetyki otaczającego willę krajobrazu.


WSZYSTKIE ZDJĘCIA

Marzenia między wnętrzami Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Nowoczesna rezydencja w Bershire Gregory Philips

ZDJĘCIE POCHODZI
Z ARTYKUŁU

Nowoczesna rezydencja w Bershire

Pewnego dnia do biura architektonicznego Gregory Philips Architects wpłynęło zlecenie zaprojektowania budynku, wnętrz oraz otoczenia domu nad brzegiem Tamizy w Berkshire. Efektem pracy Philipsa i jego współpracowników jest nowoczesna rezydencja, której wnętrza niezauważalnie stopiły się z otaczającym ją pięknym krajobrazem.