GALERIA ARTYKUŁU


DG 6100

DG 6100

miele.pl

DG 6100 urządzenie do gotowania na parze do zabudowy marki Miele jest uzupełnieniem piekarnika i płyty grzejnej. Przekąski, zupy, mięsa, ryby, warzywa, przystawki lub desery można przyrządzać pojedynczo lub razem – w jednym procesie gotowania na trzech poziomach. O perfekcyjne rezultaty troszczy się wyjątkowe zewnętrzne wytwarzanie pary w formie technologii MultiSteam Miele. 8 wlotów zapewnia szybkie wytwarzanie pary i krótkie czasy nagrzewania. Urządzenie pracuje w zakresie temperatur 40–100°C i jest idealne do przyrządzania warzyw, owoców, ryb, przystawek, mięs, deserów i wielu innych potraw wymagających delikatnego potraktowania parą. Cena: 5.990 zł


WSZYSTKIE ZDJĘCIA

Gotowanie na parze - same zalety Gotowanie w szybkowarze Wschodnia alternatywa Joseph Joseph Lotus Lekue Vitala Schulte‑Ufer Wega Garnek‑brytfann Nowość! Parowary DG 6100 AEG SteamPro

ZDJĘCIE POCHODZI
Z ARTYKUŁU

Gotowanie na parze - same zalety

Potrawy gotowane na parze to prawdziwa uczta dla podniebienia. Smakoszy urzeka intensywny, niezmieniony smak warzyw czy ryb oraz przyjemna konsystencja al dente. Zasada gotowania na parze jest równie prosta, co skuteczna: gorąca para wodna otacza gotowany produkt ze wszystkich stron.