GALERIA ARTYKUŁU


Garnek‑brytfann

Garnek‑brytfann

frankherbert.pl

Garnek‑brytfanna żeliwna z wkładem do gotowania na parze marki Staub. Pojemność 4,6 l, średnica 26 cm. Zastosowanie płaskiej pokrywy naczyń z wystającymi kolcami ma za zadanie zwiększyć cyrkulację pary, a zarazem nawilżyć pieczoną potrawę. Testy wykazały, że po 55 minutach gotowania w garnku Staub zostaje 10% więcej wody niż w innych naczyniach. Cena: 1.048 zł


WSZYSTKIE ZDJĘCIA

Gotowanie na parze - same zalety Gotowanie w szybkowarze Wschodnia alternatywa Joseph Joseph Lotus Lekue Vitala Schulte‑Ufer Wega Garnek‑brytfann Nowość! Parowary DG 6100 AEG SteamPro

ZDJĘCIE POCHODZI
Z ARTYKUŁU

Gotowanie na parze - same zalety

Potrawy gotowane na parze to prawdziwa uczta dla podniebienia. Smakoszy urzeka intensywny, niezmieniony smak warzyw czy ryb oraz przyjemna konsystencja al dente. Zasada gotowania na parze jest równie prosta, co skuteczna: gorąca para wodna otacza gotowany produkt ze wszystkich stron.