GALERIA ARTYKUŁU

STRONA GŁÓWNA  /  STYL ŻYCIA  /  CZAS NA RELAKS  /  Gotowanie na parze - same zalety  /  Joseph Joseph Lotus

Joseph Joseph Lotus

Joseph Joseph Lotus

czerwonamaszyna.pl

Klasyczny kształt w nowej, designerskiej odsłonie. Polipropylenowe naczynie do gotowania na parze Joseph Joseph Lotus działa jak rozchylający się kwiat, dopasowując się nawet do najmniejszej średnicy garnka (14–27 cm). Wyposażono je w silikonowe, żaroodporne nóżki o wysokości 3 cm i uchwyt chroniący przed poparzeniem. Cena: 60 zł |


WSZYSTKIE ZDJĘCIA

Gotowanie na parze - same zalety Gotowanie w szybkowarze Wschodnia alternatywa Joseph Joseph Lotus Lekue Vitala Schulte‑Ufer Wega Garnek‑brytfann Nowość! Parowary DG 6100 AEG SteamPro

ZDJĘCIE POCHODZI
Z ARTYKUŁU

Gotowanie na parze - same zalety

Potrawy gotowane na parze to prawdziwa uczta dla podniebienia. Smakoszy urzeka intensywny, niezmieniony smak warzyw czy ryb oraz przyjemna konsystencja al dente. Zasada gotowania na parze jest równie prosta, co skuteczna: gorąca para wodna otacza gotowany produkt ze wszystkich stron.