GALERIA ARTYKUŁU


Parowary

Parowary

mediaexpert.pl

Parowary elektryczne to stosunkowo nowe rozwiązania pozwalające na przygotowanie potraw na parze. Zasada ich działania jest prosta. Dolny pojemnik napełnia się wodą, a na półkach umieszcza się składniki, np. mięso, ryby, warzywa. Całość przykrywa się pokrywą, podłącza do prądu i ustawia pożądany czas pracy. Potem wystarczy już tylko patrzeć... Na zdjęciu: parowar 38650 marki Unold. W jego skład wchodzą: wkład do gotowania 8 jajek, 2 wkłady do gotowania na parze, pojemnik na ryż oraz kubek z miarką i czytelna instrukcja obsługi. Cena: ok. 159 zł


WSZYSTKIE ZDJĘCIA

Gotowanie na parze - same zalety Gotowanie w szybkowarze Wschodnia alternatywa Joseph Joseph Lotus Lekue Vitala Schulte‑Ufer Wega Garnek‑brytfann Nowość! Parowary DG 6100 AEG SteamPro

ZDJĘCIE POCHODZI
Z ARTYKUŁU

Gotowanie na parze - same zalety

Potrawy gotowane na parze to prawdziwa uczta dla podniebienia. Smakoszy urzeka intensywny, niezmieniony smak warzyw czy ryb oraz przyjemna konsystencja al dente. Zasada gotowania na parze jest równie prosta, co skuteczna: gorąca para wodna otacza gotowany produkt ze wszystkich stron.