GALERIA ARTYKUŁU


Espresso COOL!

Espresso COOL!

Jura, jura.com

Kolorowe, pachnące owocami, orzeźwiające koktajle na bazie espresso. Są idealnym dodatkiem do wieczornej kolacji. Zachwycają zaskakującą kolorystyką i prostotą przygotowania. 30 ml ciepłego espresso lemoniada gazowana kostki lodu syropy barmańskie: bananowy (żółty), jabłkowy (zielony), wiśniowy (czerwony), Blue Curacao (niebieski) Wysokie szklanki typu long wypełnij kostkami lodu. Następnie – w zależności od rodzaju specjału – dodaj kolorowy syrop. Potem do 2/3 wysokości szklanek wlej lemoniadę. Przygotuj espresso i wlej je delikatnie do szklanek, bezpośrednio na wystające kostki lodu. Podawaj ze słomką. Przed skosztowaniem koniecznie dobrze wymieszaj.


WSZYSTKIE ZDJĘCIA

Ristretto czy cappuccino? - przegląd ekspresów do kawy CLC 835 MC Teka TI909701HC Siemens CMP270 101 Gaggenau ECF01PBEU Smeg Z6 Aluminium Jura Diva Casa Bugatti CKV6550 Küppersbusch Saeco Xelsis SM7685/00 CafeRomatica 788 Nivona Espresso COOL! Trufle espresso

ZDJĘCIE POCHODZI
Z ARTYKUŁU

Ristretto czy cappuccino? - przegląd ekspresów do kawy

Dobry ekspres to doskonała inwestycja w miło rozpoczęty dzień oraz relacje towarzyskie. Filiżanka perfekcyjnie zaparzonej kawy poprawia nastrój i apetyt na życie. Nie sposób przespać najlepszych chwil.